Blephademodex våtservietter inneholder det mest aktive ekstraktet i tea tree oil i tillegg til fuktighetsgivende hyaluronsyre. Dette gir en effektiv og samtidig mild behandling av demodexinfeksjonen i øyelokkene.


kr350 

Mer informasjon


Demodex er små, mikroskopiske midd som lever på huden. De fleste av oss har dem, men forekomsten øker med stigende alder og er noe mer utbredt hos menn. Vanligvis gir ikke demodex symptomer, men i enkelte tilfeller kan antall midd øke. Dette kan forstyrre normalbalansen i huden og føre til betennelse i øyelokkene.
Det vanligste symptomet på demodexbetennelse er sylindriske flass ved roten av øyevippene. Noen andre symptomer er feilstilling av øyevippene, kløe på våtkanten, midlertidig sløret syn og rødt øye .  Dette må undersøkes og bekreftes hos optiker før man starter behandling.


Behandling av demodexbetennelse i øyelokkene krever spesialprodukter da vanlige rengjøringsprodukter ikke reduserer antallet demodexmidd.

BLEPHADEMODEX våtservietter inneholder det mest aktive ekstraktet i tea tree oil (2,5%) i tillegg til fuktighetsgivende hyaluronsyre. Dette gir en effektiv og samtidig mild behandling av demodexbetennelsen.

Etter fire ukers behandling med BLEPHADEMODEX anbefales det at du fortsetter å rengjøre øyelokkene daglig med BLEPHASOL DUO eller BLEPHACLEAN våtservietter som er tilgjengelige i apotek og hos utvalgte optikere.