Carl Zeiss

Brilleglass - det viktigste valget.

Vi kan velge brilleglass fra øverste hylle og har landet på Carl Zeiss som hovedleverandør. De har utrolig godt utvalg i glassdesign, materialer og styrkeomfang.

Her finnes enstyrke, progressive, data og bifokale brilleglass med glatt og god overflate og med filter mot blått lys, dersom du ønsker dette.

Vi har ulike progressive design og ZEISS har nylig lansert Smart Life brilleglass som er spesielt tilpasset vår digitale hverdag. Disse glassene har ultrahøy optikk og gode, brede soner med klart syn på alle avstander. Progressive glass vil alltid gi en viss distorsjon ved blikk ut til sidene, men disse er klart bedre enn forrige generasjons progressive glass.

Alle brilleglass kan du få med solfarge på. Vi kan kombinere graderinger av farge, speil i overflate og polariserte filter. Her finnes det nesten ingen begrensning.

Alle brilleglass fra Zeiss gir full UV-beskyttelse til dine øyne og den sarte huden rundt øynene.

Her kan få kartlagt din synsprofil og du vil få et forslag til hvilket glassdesign som kan være nyttig for deg. Den endelige avgjørelsen tar vi selvfølgelig sammen etter en undersøkelse hos oss.

Zeiss glassproduksjon har også fokus på miljø. De har redusert vannforbruket ved sine fabrikker og de lager tynnere glass som igjen minker plast-avfall.

Les mer om ZEISS brilleglass.