Vår brillefilosofi

Synes du det er vanskelig å kjøpe ny brille?

Vi velger de merker og innfatninger vi føler passer våre kunder best. Og som vi vet så er alle forskjellige og har ulike ønsker. Vi har alt fra de klassiske brillemodeller til de trendy, moderne varianter. Det er mye fint man kan pynte ansiktet med!

Vårt hovedfokus ligger ikke nødvendigvis på hvilket merke brillen har men heller på kvaliteten. Vi lar oss ikke styre av store konsern som krever at vi har et minimum av deres briller i salg for å få lov til å selge. Vi velger aktører som lar oss bestemme selv hvilke briller vi føler passer for våre kunder her i Vestland.

Vårt fokus når vi velger brille til deg er nemlig at det er mulig å tilpasse den godt til deg, den skal passe til dine brilleglass og ikke minst at du føler deg komfortabel med å ha denne brillen på nesen.

Kjøreregelen i dagens brillemoten er at "Alt er Lov". Litt som med klær. Man kan ha tynne, sarte metallbriller, eller man kan skape et røffere uttrykk med kraftigere, mørk plastbrille. Her er det bare spørsmål om hvilken stil du ønsker å uttrykke. Å finne en brille som passer til ALT er litt som å finne en bukse som passer til alt. Du har kanskje ikke samme bukse på søndagsturen som du har i middagsselskap..? Vi har alltid muligheten for å gi rabatt på et glasspar nr 2 dersom du trenger to ulike briller 

Vi ser at brillemote ikke er like eksponert i blader og på nett som klær, sko og smykker. Derfor er nok mange litt usikre på hva som kler de og om de kan bruke en annen modell enn den de har brukt de siste 3-4-5 årene. Vi ønsker gjerne å prøve på litt nye modeller og farger men er veldig lydhøre for hva du føler er greit. Og dersom du har lyst å skifte litt stil må du GJERNE gi oss utfordringen. Forklar hva du tenker og vi finner på noe bra. Ta gjerne kontakt med oss eller book time i vår kalender.

Vi tar inn kun få eksemplarer av hver brille så her kommer ikke alle ut med samme brillen.