Blink Optikk er en liten og fin optikerforretning som åpnet i 2017 (da Glimt Optikk).

Butikken drives av optikerne Marit Stensland og Hanne Dahle som vil sette fokus på optikerfaget som det viktige helsefaget det er. Vi mener at optiker skal være første kontakt for alle som ønsker å få undersøkt øynene sine. Vi setter av god tid slik at vi får gjort nøyaktige målinger og undersøkelser. Og ikke minst informerer vi om resultatene til pasienten og videre tiltak og oppfølging diskuteres. Vi henviser til øyelege dersom vi mistenker fare for øyesykdom og sender gjerne tilbakemelding til fastlege dersom ønskelig.

Vi tilbyr synsundersøkelser, kontaktlinsetilpassing og eventuelle løsninger på dine øyeutfordringer. Det kan være kjøre-, lese- data- eller progressive briller. Kanskje kontaktlinser er interessant til spesielle situasjoner eller til daglig bruk. Det er mange muligheter!

Fordelen med å være 100% selveid er at ingen eksterne krefter påvirker vårt arbeidssted. Vi velger selv hvor lang tid vi trenger til akkurat deg og velger produkt fordi vi vet det fungerer godt, ikke fordi fortjenesten er optimalisert. Dette gir oss ingen stor markedsandel men maximal kvalitet i alle ledd.

Du finner oss på Åsane Senter (A-bygget, Arken) i 3. etg. ved siden av Sport Outlet.
Kontakt oss gjerne på e-post eller tlf 55 60 55 55 hvis det er noe du lurer på eller se bilder og informasjon på Facebook, Instagram og TikTok (OptikkTok).