om oss


Blink Optikk er en liten og fin optikerforretning som åpnet i 2017 under navnet Glimt Optikk og endret navn til Blink Optikk i 2021.

Butikken drives av oss, optikere Marit Stensland og Hanne Dahle. Vi vil sette fokus på optikerfaget som det viktige helsefaget det er og mener at optiker skal være første kontakt for alle som ønsker å få undersøkt øynene sine. Vi setter av god tid slik at vi får gjort nøyaktige målinger og undersøkelser. Og ikke minst informerer vi om resultatene til pasienten og videre tiltak og oppfølging diskuteres. Vi henviser til øyelege dersom vi mistenker fare for øyesykdom og sender gjerne tilbakemelding til fastlege dersom ønskelig.

Vi tilbyr synsundersøkelser, kontaktlinsetilpassing og eventuelle løsninger på dine synsproblemer. Det kan være kjøre-, lese- data- eller progressive briller. Kanskje kontaktlinser er interessant til spesielle situasjoner siden dagens nordmenn (og bergensere) ikke alltid synes brille er så praktisk.

Du finner oss på Åsane Senter (A-bygget, Arken) i 3. etg. ved siden av Sport Outlet.
Kontakt oss gjerne på e-post eller tlf 55 60 55 55 hvis det er noe du lurer på eller se bilder og informasjon på Facebook, Instagram og TikTok (OptikkTok).